Rasel ne veruje u novi Mercedes

Izvor: B92, 24.Feb.2023, 20:16

Rasel ne veruje u novi Mercedes

Britanski vozač Džordž Rasel je rekao da ne očekuje da Mercedes odnese pobedu na prvoj trci sezone u Bahreinu.

U četvrtak su počela testiranja za novu sezonu Formule 1, a Rasel ne veruje da će njegova ekipa biti najvišem stepeniku na prvoj trci sezone.

"Svakako verujemo da ćemo u jednom momentu imati automobil koji će moći da uđe u tu bitku, ali da to bude prvog vikenda u Bahreinu, milsim da je to malo nategnuto", rekao je Rasel.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Vozač Mercedesa je posle prva dva dana testiranja impresioniran onima što je pokazao Red Bul.

"Izgledaju veoma snažno, veoma stabilno. Sam automobil im izgleda dobro, a Maks takođe. Realistično gledano, biće teško ovog vikenda, ali nema razloga da u nekom trenutku ove godine budemo tu, znamo svi snagu Mercedesa i umeće razvoja napredovanja", zaključio je Rasel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.