ROZBERGU KRIVO ZBOG POBEDE KLUPSKOG DRUGA: Teško mi je kad Hamilton trijumfuje

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROZBERGU KRIVO ZBOG POBEDE KLUPSKOG DRUGA: Teško mi je kad Hamilton trijumfuje

Luis Hamilton je pobednik trke za VN Singapura, čime je na prvoj poziciji liste vozača pretekao na prvom mestu klupskog kolegu Nika Rozberga. Ipak, javnost je šokirala izjava Nemca.

- Podeljena sam ličnost na dve strane. Sa jedne sam srećan što je Mercedes pobedio, ali sam sa druge nesrećan što je Hamilton bio prvi. Želeo sam trijumf u Singapuru, ali mi se to nije ostvarilo – istakao je Rozberg >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << .
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

ŠAMARANJE: Ture ‘napao’ Azara, Kolarov i Džeko ne veruju (VIDEO)


OTVARANJE SEZONE U BEOGRADU: Zvezda dočekuje debitanta


BARAŽ: Furija u Jagodini, Orlići u Kadizu





Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

A DA IM KUPITE SUKNJICE: Fudbaleri Lestera ponižavali Đavole (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014, 00:59

Fudbalerima Lestera nije bilo dovoljno što su napravili potpuni preokret i od 1:3 došli do pobede od 5:3 protiv slavnog Mančester Junajteda već su pri kraju utakmice dali sebi oduška da dodatno ponižavaju rivale provlačeći im loptu kroz noge i to petom u roku od samo 10 seknudi.. Žrtve Lisica...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.