Prvi čovek Red Bula pecnuo Mercedes

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 09:18

Prvi čovek Red Bula "pecnuo" Mercedes

Kristijan Horner, prvi čovek Red Bula, iskoristio je priliku da još jednom "pecne" ljutog rivala.

Kristijan Horner je rekao da Toto Volf, prvi čovek Mercedesa, više prati dešavanja u Red Bulu nego u svom timu.

On je to izneo u kontekstu svog upozorenja da je potrebno izmeniti propise iz 2026. kako bi se izbegla potreba za "Frankenštajn" tipom bolida i da treba revidirati trenutni balans između motora sa unutrašnjim sagorevanjem i električne energije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kao odgovor, Volf je sugerisao da je Horner "uplašen" jer Red Bul kasni u svom razvojnom programu za 2026.

"Nisam siguran koliko je Toto blizak svom poslu sa motorima, jer on je kupac, on nije formalno uključen u poslovanje", rekao je on.

"Povratne informacije koje dobijam od posla, i kako počnete da vidite da program zaista oživljava i kako se simulacije učvršćuju su neka od ograničenja. Koje su neizbežne. Tako da bih rekao da je to možda rezultat toga što smo možda dobro napredovali da zapravo vidimo neka ograničenja", tvrdi Horner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prvi čovek Red Bula “pecnuo” Mercedes: “Nisam siguran koliko je Toto blizak svom poslu”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Jul.2023

Ne smiruju se strasti Prvi čovek Red Bula, Kristijan Horner, iskoristio je priliku da “pecne” Toto Volfa, prvog čoveka Mercedesa. Sve je počelo kada je Horner istakao da je potrebno izmeniti propise iz 2026. godine, kako bi se izbegla potreba za “Frankenštajn” tipom bolida, i da treba revidirati...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.