Prve fotografije: Mercedes-Maybach GLS

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve fotografije: Mercedes-Maybach GLS

Pretprodukcijski test automobil već je fotografisan na ulici, doduše pod maskirnom folijom koja ga krije od radoznalih pogleda.

Mercedes će uskoro predstaviti novi superluksuzni SUV sa oznakom podbrenda Maybach.

Za razliku od kontroverznog vozila Maybach Vision Ultimate Luxury Concept, koje je debitovalo na sajmu automobila u Peking ranije ove godine, budući Mercedes-Maybach GLS >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaće klasičnu SUV karoseriju, baziranu na regularnom Mercedesu GLS.

Iako se po spoljašnjosti možda neće mnogo razlikovato od "običnog" GLS-a, model sa značkom Maybacha imaće znatno luksuzniju putničku kabinu.

Spekuliše se da će Mercedes-Maybach GLS imati premijeru do kraja 2018. godine, a prva prilika za predstavljanje ovog modela ukazaće se na sajmu automobila u Los Anđelesu, koji počinje 30. novembra.

Kada se 2019. nađe u prodaji, luksuzni Mercedes-Maybach SUV suprotstaviće se na tržištu sličnim modelima kao što su Range Rover SV Autobiography i Bentley Bentayga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.