Proizvodna verzija Infiniti Q60 stiže sledeće godine sa dva Mercedes motora

Izvor: Moto.rs, 08.Feb.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvodna verzija Infiniti Q60 stiže sledeće godine sa dva Mercedes motora

Australijski mediji ukazuju da će se u toku naredne godine u prodaji pojaviti novi Infiniti Q60 model sa dva Mercedes-Benz bazirana motora.

Poznat i kao G37 Coupe, Infiniti Q60 ulazi u novu generaciju koja je prvi put najavljena pre mesec dana predstavljanjem impresivnog koncepta u toku NAIAS sajma automobila u Detroitu. Taj model je odlikovao twin-turbo V6 3.0L motor razvijen od strane Mercedes-Benz kompanije i biće ponuđen sledeće godine u okviru proizvodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << modela, a odlikuje ga mogućnost da razvije 333ks izlazne snage i 479Nm obrtni moment. Jača Q60 verzija biće komercijalizovana sa twin-turbo V8 4.7L motorom kompanije Daimler koji razvija 408ks. Infiniti će takođe ponuditi Q60 sa atmosferskim V6 3.0L motorom, kao i hibridnu verziju sa V6 3.5L jedinicom kada se ovaj model pojavi u prodaji sredinom naredne godine.

foto © Infiniti
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Chevrolet Equinox facelift tizovan za salon automobila u Čikagu

Izvor: Moto.rs, 09.Feb.2015, 13:30

Chevrolet je izdao prvu tizer fotografiju svog 2016 Equinix modela pred njegov debi na sajmu automobila u Čikagu. kompanija je bila dosta tajanstvena kada je reč o specifikacijama ovog modela ali fotografija otkriva da će faceliftovani model imati novi prednji branik, restilizovana prednja svetla...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.