Prodaja Mercedes-Benz GLS modela počinje u decembru

Izvor: Moto.rs, 08.Apr.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja Mercedes-Benz GLS modela počinje u decembru

Nemački mediji objavili su informaciju da će Mercedes-Benz u toku decembra ove godine početi sa prijemom porudžbina za GLS model (osveženi GL).

Za najveći Daimler-ov SUV biće obezbeđeno osveženje koje će pored minornih vizuelnih izmena doneti i novi naziv, pa će tako GL preći u GLS čime će se bolje pokazati sličnost sa S klasom po pitanju veličine. Očekuje se da će GLS zvanično biti predstavljen u toku održavanja septembarskog sajma automobila u Frankfurtu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << a tom prilikom kupci će moći da se upoznaju sa modifikovanim branicima, novim dizajnom prednjih i zadnjih svetala kao i nekim manjim izmenama unutar kabine. Pretpostavka je da će prve zvanične fotografije Mercedes-Benz GLS modela biti objavljene krajem avgusta.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Mercedes i dalje razmišlja o Maybach brendiranom SUV modelu

Izvor: Moto.rs, 08.Apr.2015

Wolf Dieter-Kurz, potpredsednik kompanije Mercedes-Benz još jednom je naglasio da se još uvek razmišlja o Maybach brendiranom SUV modelu...Bentley se priprema za predstavljanje njihovog prvog SUV modela koji će nositi naziv „Bentyaga“, dok Rolls-Royce takođe radi na razvoju njihovog prvog modela...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.