Procurele slike Mercedes-Benz A45 AMG za 2016tu

Izvor: Autorepublika.rs, 31.Mar.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurele slike Mercedes-Benz A45 AMG za 2016tu

Procurele su prve slike novog Mercedes A45 AMG-a za 2016tu, ovaj put bez kamuflaže. Uslikan negde na jugu Evrope, prototip ovog modela se poprilično razlikuje od originala koji je trenutno prisutan na tržištu, pre svega misli se na izmene na prednjem delu automobila, zadnjem braniku i pragovima. Takođe bitno je spomenuti i to du farovi promenjeni, dok se očekuje i to da će enterijer biti blago izmenjen.

Međutim najveća izmena dolazi ipak ispod haube koja raspolaže sa čak 360 KS izvučenih iz 2.0 benzinskog turbo motora sa četiri cilindra, sa malom naznakom da ni pomenutih 360 KS se neće možda uzeti u obzir ukoliko se odluči da se ide sa mapom koja obezbeđuje čitavih 380 KS, da dobro ste pročitali 380 KS iz 2.0 benzinskog motora.

Ako se uzmu u obzir pomenuti podaci, u tom slučaju Mercedes AMG A45 bi do stotke stizao za 3.6 sekundi, dok bi maksimalna limitirana brzina bila zakucana na 250KS.

Izbacivanje ovog modela na tržište moglo bi da počne predstavljanjem na sajmu automobila u Frankfurtu.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.