Pretnjama iznudili 205.000 evra, mercedes i BMW

Izvor: Blic, 03.Dec.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnjama iznudili 205.000 evra, "mercedes" i BMW

Crnogorska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su od N.M. iz Bara iznudili 205.000 evra i dva vozila veće vrednosti.

Načelnik Stanice kriminalističke policije Centra bezbednosti Bar Ekan Jasavić rekao je da su uhapšeni V.V. (31) i V.G. (43) iz Bara i R.S. (31)..

Jasavić je na konferenciji za novinare rekao da su V.V, V.G. i R.S. osumnjičeni da su početkom maja u više navrata ozbiljno pretili N.M. i njegovim sinovima E.M. i E.M.

- N.M. je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prijetnje shvatio ozbiljno i zbog straha za svoj život i svoje porodice je, kako se sumnja, 3. maja u večernjim satima, kao i sutradan ujutru, predao V.V. ukupno 205.000 evra, kao i dva vozila `BMW iks 5` i `mercedes - rekao je Jasavić.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.