Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2024, 11:27

Policijska potera i hapšenje u Novom Sadu: 3 patrole jurilo crni “Mercedes” (FOTO)

Sinoć se u Novom Sadu odigrala filmska potera za crnim Mercedesom austrijskih oznaka koji se nije zaustavio na znak policije.
Tri patrole dale su se u poteru za vozilom kojim je upravljao muškarac star oko 30 godina, dok je na mestu suvozača bila žena.
Bežao je kroz nekoliko ulica, a policija je uspela da mu prepreči put i da ga zaustavi na Bulevaru cara Lazara u blizni fakulteta.
Kako piše na Instagram profilu 192_rs, on je uhapšen, a tokom hapšenja je govorio da nije uradio ništa loše.
– Za sada nije poznato zašto je bežao niti da li je bio pod dejstvom alkohola ili narkotika. U pitanju je muškarac star oko 35 godina, a na suvozačevom mestu je bila žena – javlja 192_rs.
U poteri su učestvovale...
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

FILMSKA POTERA I HAPŠENJE U NOVOM SADU: Policija jurila BAHATOG vožača mercedesa, TRI patrole reagovale!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024

Pravdao se da nije kriv..Sinoć se u Novom Sadu odigrala filmska potera za crnim “mercedesom” koji se nije zaustavio na znak policije...Tri patrole dale su se u poteru za vozilom kojim je upravljao muškarac star oko 30 godina, dok je na mestu suvozača bila žena...Potera se završila, tako što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.