Pauk na litvanski način

Izvor: RTS, 02.Avg.2011, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pauk" na litvanski način

Asturas Zuokas, gradonačelnik Viljnusa, glavnog grada Litvanije, toliko se iznervirao što se luksuzni automobili parkiraju u traci za bicikle, da je seo u oklopno vozilo i zaleteo se na jedan „mercedes".

Gradonačelnik je oklopnim vozilom BTR pregazio nepropisno parkiran „mercedes W140".

Kada je vlasnik „mečke" izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz radnje, pozdravio se sa Zuokasom i prilično mirno prihvatio činjenicu da je njegov automobil za otpad.

Zoukas je zatim uzeo metlu i počistio ulicu.

Sumnjivo, zar ne? Sve pomalo liči na reklamnu kampanju pred lokalne izbore, posebno što je pregaženi automobil iz devedesetih godina i može se, čak i u Srbiji, kupiti za par hiljada evra.

„Želeo sam da ukažem na to da, ukoliko neko ima automobil i puno para, ne znači da može da parkira bilo gde", napisao je Zuokas na svom Fejsbuk profilu i priložio fotografiju i video-snimak na kome gazi „mercedes".
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.