POLICAJACI ZAUSTAVILI MERCEDES, PA SE ŠOKIRALI PRIZOROM: Velika akcija u Beogradu, presečen lanac trgovine drogom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 17:11

POLICAJACI ZAUSTAVILI MERCEDES, PA SE ŠOKIRALI PRIZOROM: Velika akcija u Beogradu, presečen lanac trgovine drogom!

Uspešna akcija Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zaplenili su oko 50 kilograma marihuane i uhapsili jedno lice zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pregledom vozila mercedes kojim je upravljao osumnjičeni pronašla marihuanu, dok je naknadnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretresom stana osumnjičenog pronađena i improvizovana laboratorija za proizvodnju amfetamina, sa pratećom opremom, kao i oko pet kilograma mase koja služi za uvećanje mase narkotika.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beogradu pronađena improvizovana laboratorija za proizvodnju droge

Izvor: B92, 15.Maj.2023

MUP u Beogradu zaplenio je oko 50 kilograma marihuane i uhapsio J. S.(33) zbog sumnje da je izvršio neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga...Kako se navodi u saopštenju MUP-a, policija je pregledom vozila "mercedes", kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla marihuanu, dok je...

Nastavak na B92...

KRIO 50 KILOGRAMA MARIHUANE U MERCEDESU! Policija uhapsila muškarca (33), pretresom stana našla improvizovanu laboratoriju

Izvor: Blic, 15.Maj.2023

Beogradska policija zaplenila je 50 kilograma marihuane i uhapsila osumnjičenu osobu da je neovlašćeno proizvodila i prodavala opojne droge. Policija je pregledom vozila "mercedes" kojim je upravljao osumnjičeni J. S. (33) pronašla marihuanu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.