Izvor: Pančevac-online.com, 01.Maj.2023, 15:40

PIJAN DIVLJAO PO RUMI: Muškarac imao 2,39 promila alkohola u krvi, vozio neregistrovani automobil

Saobraćajna policija u Rumi isključila je iz saobraćaja vozača (41) zbog nasilničke vožnje. Policija je danas oko 12.10 sat u Oirlovićevoj ulici zaustavila „mercedes“ kojim je upravljao četrdesetjednogodišnjak, a na kojem je istekla važnost registracione nalepnice. Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač imao 2,39 promila alkohola u organizmu. Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije […] The post PIJAN DIVLJAO PO RUMI: Muškarac imao 2,39 promila alkohola u krvi, vozio neregistrovani automobil appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruma: Vozio neregistrovani auto sa skoro 2,4 promila alkohola u krvi

Izvor: Danas, 01.Maj.2023

Policija će podneti prekršajnu prijavu protiv 41-godišnjeg muškarca iz Rume jer je vozio sa skoro 2,4 promila alkohola u organizmu, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Vozio sa 2,39 promila alkohola u organizmu: Rumljanin isključen iz saobraćaja

Izvor: 24sedam.rs, 01.Maj.2023

Četrdesetjednogodišnjak zaustavljen u Rumi pijan i u vozilu kome je istekla važnost registracione nalepnice

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.