Obračun u Zemunu, dvojica mrtvih

Izvor: B92, 07.Sep.2011, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun u Zemunu, dvojica mrtvih

Beograd -- Dva muškarca ubijena su večeras u Ulici Cara Dušana u Zemunu, kod firme "Teleoptik", kada je izrešetan automobil novosadskih registracija u kojem su bile žrtve.

Automobil marke "mercedes" u kojem su bili je izrešetan rafalnom paljbom, potvrdio je za B92 Milorad Veljović, direktor policije.

Zbog policijskog uviđaja saobraćaj u toj ulici je obustavljen.

Veljović je za B92 rekao da su dva NN lica ubijena u pucnjavi u Zemunu u automobilu novosadskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tablica što ne mora da znači da su žrtve Novosađani.

"Ne zna se da li je pucano iz drugog vozila, ali je najverovatnije da je pucano iz automatskog oružja. Posle uviđaja ćemo imati više informacija", rekao Veljović za B92.

Gradska služba hitne pomoći Beograda je saopštenje najavila za četvrtak ujutro.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvostruko ubistvo u Zemunu

Izvor: Večernje novosti, 07.Sep.2011

U Ulici cara Dušana ubijeni Danilo Radonjić (62) i Dženan Ramović (34). Napadači pucali iz automobila u pokretu i pobegli u nepoznatom pravcu. Lakše povređeni trudnica i dete

Nastavak na Večernje novosti...

Dva muškarca izrešetana u mercedesu u centru Zemuna

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2011, 09:22

BEOGRAD - Dva nepoznata muškarca ubijena su sinoću automobilu u Ulici cara Dušana u centru Zemuna, rekao je direktor policije Milorad Veljović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.