OGLASIO SE BIZNISMEN koji je povezivan sa Anđelom! Otkrio sve o SKUPOCENOM automobilu koji joj je dao

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:14

OGLASIO SE BIZNISMEN koji je povezivan sa Anđelom! Otkrio sve o SKUPOCENOM automobilu koji joj je dao

Mladić koga je pominjao Filip Car u jučerašnjem izlaganju otkriva sve u vezi sa vozilom koje se u toku emisije pominjalo!

Sinoć je u "Zadruzi", tokom emisije "Pitanja gledalaca", nastao haos kada je Filip Car rešio da iznese "prljav veš" nekadašnje prijateljice Anđele Đuričić, a posebnu pažnju privukla je informacija da je kontroverzna zadrugarka po izlasku iz protekle, pete sezone rijalitija, beogradskim ulicama vozila skupoceni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mercedes sa američkim registracijama, koji je u vlasništvu nekadašnjeg učesnika "Zadruge", beogradskog ugostitelja Pavla Jovanovića.

Filip je jasno aludirao na to da Anđela "nije fina kao što se predstavlja", te da sa Jovanovićem, koji joj je dao automobil na korišćenje, ima nešto više od prijateljstva. Anđela je ovakve spekulacije demantovala, te objasnila da je Pavle prijatelj njene kume, samim tim i njen, te da je sa njim u isključivo prijateljskom odnosu. Više o ovoj temi klikom na ovaj link.

Kako bi saznali kakva je zapravo priroda odnosa Anđele i Pavla, domaći mediji su kontaktirali Pavla.

- Anđela i ja smo prijatelji, u isključivo prijateljskom odnosu. Potvrđujem sve što je sinoć i sama rekla, ona je moj prijatelj - poručio je on.

Na pitanje da li je Anđela tokom leta koristila njegov automobil, on je rekao:

- Kako posedujem više automobila, ustupio sam Anđeli jedno vozilo koje ne koristim, a sve zbog višegodišnjeg prijateljstva koje negujem sa njenom kumom, koja mi je blizak prijatelj. Moram da priznam, automobil mi je vraćen u boljem stanju nego kada je uzet. Stvarno imam samo reči hvale za tu devojku - poručio je Jovanović.

Za one radoznale, reč je o luksuznom crnom "Mercedesu".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ISTINA JE DA SAM JOJ DAO AUTOMOBIL" Oglasio se biznismen koji je povezivan sa Anđelom Đuričić - evo šta misli o njoj

Izvor: Blic, 09.Feb.2023

Juče je u "Zadruzi" nastao haos kada je Filip Car rešio da iznese "prljav veš" nekadašnje drugarice Anđele Đuričić, a posebnu pažnju privukla je informacija da je kontroverzna zadrugarka po izlasku iz protekle, pete sezone rijalitija, beogradskim ulicama vozila skupoceni mercedes sa američkim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.