Novinari slupali C63 i SLS AMG

Izvor: B92, 13.Mar.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari "slupali" C63 i SLS AMG

Postoji pravilo koje kaže da što je snažniji automobil koji testirate i koji, naravno, nije u vašem vlasništvu, mora se opreznije voziti. Izgleda da se akteri ove priče nisu pridržavali tog pravila.

Dva kineska novinara sudarila su se tokom test vožnje na stazi Zhuhai, a ova vest ne bi bila posebno interesantna, da novinari nisu vozili dva sportska Mercedesova AMG modela - C63 i SLS.

Prema izveštaju kineskih medija, do sudara je došlo kada je ispred jedne krivine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozač Mercedesa SLS AMG naglo zakočio svoj automobil.

Novinar koji je vozio Mercedes C63 AMG iza njega ili to nije primetio na vreme ili nije držao potrebno odstojanje, pa je udario u automobil ispred sebe.

Vozači su prošli bez povreda, ali će na osnovu fotografija Mercedesovi serviseri imati dodatan posao.

Pročitajte o Mercedesu SLS AMG od 650 ks.

Poslušajte kako zvuči Mercedes C63 AMG tokom vožnje na stazi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kineski novinari slupali dva skupocena Mercedes-a na stazi

Izvor: MojAuto, 13.Mar.2012

Kada slupate dva Mercedes-a u istom danu i još na trkačkoj stazi, a pri tome ste automobilski novinari svaki komentar je suvišan. E to se upravo dogovdilo ovih dana na jednoj stazi u blizini kineskog grada Žuhaji kada su kineski novinari uspeli prilično da oštete jedan C63 AMG i jedan SLS AMG....

Nastavak na MojAuto...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.