Izvor: RTS, 02.Avg.2020, 14:05

Novi Pazar, uhapšen pri pokušaju bekstva s više od kilogram kokaina

Policija je u Novom Pazaru uhapsila N. D. iz Sremske Mitrovice i zaplenila više od kilogram kokaina, sprečivši osumnjičenog pri pokušaju bekstva.
Uhapšeni se tereti da se, upravljajući automobilom "mercedes", beogradske registracije, oglušio na znakove i zvučne signale policije pri pokušaju da ga zaustave, naglo se okrenuo na putu i tom prilikom oštetio tri službena policijska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozila.
Efikasnom akcijom policija je zaustavila automobil osumnjičenog i u prtljažniku našla jedno pakovanje sa oko 1.137 grama kokaina.
Osumnjičeni je uhapšen zbog nedozvoljene proizvodnja i prodaje droga, ometanje službenog lica u obavljanju službene dužnosti i izazivanja opšte opasnosti, određeno mu zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FILMSKA POTJERA U NOVOM PAZARU – Bježao od policije, oštetio tri službena automobila, a kada je konačno zaustavljen pronađen je KILOGRAM KOKAINA U GEPEKU

Izvor: SandzakPress.net, 02.Avg.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su N. D. (34) iz Sremske Mitrovice i zaplenili više od kilogram kokaina, saopštio je danas MUP. On se tereti da se, upravljajući automobilom marke „mercedes“, beogradskih registarskih oznaka, prilikom zaustavljanja od strane policijskih...

Nastavak na SandzakPress.net...

Bježao od policije pa mu u gepeku našli kilogram kokaina

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2020

NOVI PAZAR - Policija je u Novom Pazaru uhapsila muškarca iz Sremske Mitrovice i zaplijenila više od kilogram kokaina, a osumnjičeni je spriječen pri pokušaju bjekstva.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.