Izvor: JUGpress.com, 02.Avg.2020, 18:11

Novi Pazar: Uhapšen dok je pokušavao da pobegne sa više od kilogram kokaina

NOVI PAZAR

Policija je u Novom Pazaru uhapsila N. D. iz Sremske Mitrovice i zaplenila više od kilogram kokaina, sprečivši osumnjičenog pri pokušaju bekstva.

Uhapšeni se tereti da se, upravljajući automobilom “mercedes”, beogradske registracije, oglušio na znakove i zvučne signale policije pri pokušaju da ga zaustave, naglo se okrenuo na putu i tom prilikom oštetio tri službena policijska vozila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Efikasnom akcijom policija je zaustavila automobil osumnjičenog i u prtljažniku našla jedno pakovanje sa oko 1.137 grama kokaina.

Osumnjičeni je uhapšen zbog nedozvoljene proizvodnja i prodaje droga, ometanje službenog lica u obavljanju službene dužnosti i izazivanja opšte opasnosti, određeno mu zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.