Izvor: S media, 27.Nov.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Infiniti dolazi na platformi Mercedes A klase

Infiniti krupnim koracima grabi napred. U cilju osvajanja što većeg broja kupaca priprema se mali model pristupačan široj populaciji. Naravno, pri tome se ne misli na jeftini proizvod budući da je Infiniti luksuzni brend.

Ekstremno ružni automobili (FOTO)

Mala greška za veliki urnebes (VIDEO)

Porše 911 i Panamera GTS (VIDEO)

U cilju postizanja što niže proizvodne, a samim tim i nabavne cene, uspostavljena je saradnja sa Deimlerom. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ona predviđa korištenje super moderne platforme koja će se koristiti za buduću A i tek predstavljenu B klasu Mercedesa.

To otkriva korištenje benzinskih i dizelskih motora ali i široku primenu hibridne i EV tehnologije. Naime, nova modularna Deimlerova platforma predviđena je baš za širenje alternativnih vrsta pogona.

Po nekim predviđanjima prvi koncept bi trebalo da se prikaže krajem meseca na sajmu automobila u Tokiju.

(Dnevni avaz)
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.