Izvor: Blic, 23.Jan.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "Auto Bild" na kioscima: Kako smo vozili novi mercedes G-klase

U prvom ovogodišnjem broju automobilskog magazina "Auto Bild" nalazi se više od 4.000 konjskih snaga, drugačiji i sadržaj obogaćen novim rubrikama.

Prvi u regionu "Auto Bild" otkriva detalje iz ekskluzivne vožnje jedne od najvećih legendi na četiri na točka – Mercedesove ikone „G-klase“ koja je ponovo rođena i bolja je nego ikad. Naši izveštači su saznali šta se to promenilo kod kralja terena, šta je sve novo i, naravno, kako se sada vozi.

Osim ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ekskluzive, "Auto Bild" će od aktuelnog broja pa nadalje u svakom izdanju obradovati svoje čitaoce redovnim rubrikama o oldtajmerima, jangtajmerima i tjuniranim automobilima sa naših prostora, a o tom sadržaju brinuće Autoslavia i bud3.net.

Tako se u 176. broju nalazi priča o prelepoj Zastavi 750 iz Pančeva, ali krijemo i jednu retku zverku sa više od 1.000 konjskih snaga. Tu su i testovi zanosne „reno alpine“, ali i „tojote jaris GRMN“ sa 212 KS, „poršea 718 kajman GTS“...

Velika novina je i to što je omiljena rubrika „Polovni automobili“ od sada proširena i osvežena, pa će svaki broj nositi traženu temu o najpopularnijim modelima u Srbiji. U aktulenom broju na rendgenu posle 100.000 kilometara našao se „ford mondeo“.

Nova godina donela je još novih stvari, pa smo u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije otvorili novu rubriku pod nazivom „Srbija“ u kojoj ćemo otkrivati lepote naše zemlje i nagovarati vas na putovanja.

Ni tu nismo stali, već ćemo i drugačijim temama obnovitii i rubriku „Sport“, a već u ovom broju imamo ekskluzivni intervju koji je za Auto Bild Srbija dao najmlađi vozač u istorji WRC-a, Finac Kale Rovanpera, a koga već ovog vikenda gledamo za volanom na reliju Monte Karlo...
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.