Nova uzbudljiva Dunlop reklamna kampanja – „Forever Forward“

Izvor: Moto.rs, 12.Maj.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova uzbudljiva Dunlop reklamna kampanja – „Forever Forward“

Dunlop, jedan od vodećih proizvođača pneumatika za auto moto sport, pokrenuo je novu reklamnu kampanju pod sloganom „Forever Forward” („Uvek napred“) u kojoj se ističe sve što vožnju čini uzbudljivom.

Integralni deo kampanje je video snimak koji je Dunlop kreirao u saradnji sa svojim partnerom, kompanijom Mercedes AMG, i poznatim režiserom Kristoferom Hjuitom (Christopher Hewitt).

Dunlop ima dugo i bogato iskustvo u vrhu auto moto sporta, ali ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << kampanja nadmašuje sve granice takmičarske vožnje. U toj kampanji Dunlop poručuje da je ceo život pun uzbudljivih izazova i da pojedinci koji prihvate ove izazove pronalaze svoj lični put do uspeha.

izvor: PR RuskinHunt

foto © RuskinHunt
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.