Najnoviji 2015 Infiniti QX30 model snimljen tokom testiranja

Izvor: Moto.rs, 04.Dec.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji 2015 Infiniti QX30 model snimljen tokom testiranja

Infiniti QX30 snimljen je u toku testiranja, što je dodatno potvrdilo informaciju da će ovaj model biti predstavljen u toku naredne godine.

Infiniti-jev nastupajući QX30 u suštini je neobjavljeni Q30 veće visine, a ova dva modela imaju isti odnos kao i Mercedes-Benz GLA crossover i A-Class hečbek, na kojima su nove jedinice i bazirane. Budući da su vozila i dalje kamuflirana, veoma je teško reći da li je >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << u pitanju QX30 ili standardni Q30 hečbek sa petoro vrata. Prvi koji će stići u proizvodnu fazu jeste Q30 budući da se početak proizvodnje ovog modela očekuje sredinom naredne godine, dok će se QX30 pojaviti nekoliko meseci kasnije. Oba modela će biti dostupna sa Mercedes-Benz baziranim 2.0L četvorocilindarskim turbo motorom koji razvija 211ks izlazne snage i 320Nm obrtni moment.

foto © Infiniti
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.