Najčudniji i najluksuzniji mercedes majbah ikad

Izvor: Mondo, 25.Apr.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najčudniji i najluksuzniji "mercedes majbah" ikad

Novo Mercedesovo čudo na točkovima deluje – čudno

"Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept" ili u prevodi najluksuznija vizija Mercedesovog brenda Majbah premijerno je prikazana na sajmu automobila u Pekingu.

Iako najavljen kao premijum verzija SUV-a "GLS", ovaj koncept je luksuzna limuzina sa predimenzionisanim točkovima i karoserijom koja je izdignutija od tla nego kod klasičnih automobila. Model je dugačak 5,26 metara, visok 1,76, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a širok čak 2,11 metara.

Neki spoljašnji detalji su preuzeti sa dizajnerske studije "vižn 6", dok unutrašnjost obiluje luksuznim materijalima, poput najkvalitetnije kože kojom je obložen dobar enterijera i pozlaćenih panela.

Vizija predviđa najudobniji prevoz četiri osobe, a između zadnjih "fotelja" smešten je set za kineski čaj.

Uživajte u slikama:

Očekivano pogon je električni i čine ga četiri elektromotora (za svaki točak po jedan) ukupne snage 750 ks (550 kW). Baterija kapaciteta od 80 kWh je dovoljna za prelazak 500 kilometara, a proizvođač najavljuje da je punjenje prazne baterije u trajanju od samo pet minuta dovoljno 100 kilometara vožnje.



Izvor: YouTube/Mercedes-Benz

Kako vam se sviđa ova vizija? Pišite nam u komentarima…

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.