Na prodaju: Mercedes 300D iz 1980.

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju: Mercedes "300D" iz 1980.

Za sve ljubitelje klasičnih Mercedesa se na sajtu za internet aukcije "BringATrailer" pojavila prava poslastica - modifikovani Mercede "300D" iz 1980. godine u odličnom stanju sa iskrenih 247.000 pređenih kilometara na odometru.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ovaj model namenjen američkom tržištu je originalno opremljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << četvorostepenim

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

automatskim menjačem koji je sada zamenjen manuelnim, a obavljen je i veliki broj pažljivo odabranih mehaničkih i kozmetičkih zahvata uz upotrebu retkih evropskih delova.

Modifikacije uključuju prednje i zadnje branike, farove, tu je dvobojna farba - za krov je korišćena fabrička "904 Dark Blue", a za ostatak automobila originalna "China Blue".

Automobil se trenutno nalazi u San Francisku, a aukcija, koja se završava za 4 dana je dostigla cifru od 2.200 dolara (oko 2.000 evra).

Više o samom automobilu i aukciji možete na engleskom jeziku naći OVDE.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.