NAJBRŽI TAKSI U NEMAČKOJ: Mercedes-Benz C63 AMG Taxi Süd Recklingshausen

Izvor: TopSpeed.rs, 13.Avg.2014, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBRŽI TAKSI U NEMAČKOJ: Mercedes-Benz C63 AMG Taxi Süd Recklingshausen

Taksi-udruženje iz Recklingshausena u Nemačkoj, ne samo što u svojoj floti ima Mercedes-Benz C63 AMG, već je zahvaljujući “tjuningu”, to verovatno i najbrži taksi u Nemačkoj!

Foto: Taxi Süd Recklingshausen

Koliko puta vam se desilo da ste u neopisivoj žurbi, a da se taksi koji je stigao po vas, „vuče“ poput puža ulicama grada? Možda zbog toga i ne iznenađuje činjenica da je i legendarni Michael Schumacher, jednom prilikom „preuzeo kontrole“ >> Pročitaj celu vest na sajtu TopSpeed.rs << taksi-vozila, kako bi što brže sa porodicom stigao na aerodrom!

Foto: Taxi Süd Recklingshausen

Šalu na stranu, ali u nemačkom taksi-udruženju „Taxi Süd Recklingshausen” imaju rešenje i za takve stvari, budući da je jedan njihov automobil sposoban da vas za veoma kratko vreme preveze do željene destinacije, naročito ako putujete autoputem gde nema ograničenja!

Foto: Taxi Süd Recklingshausen

U pitanju je Mercedes-Benz C63 AMG, koji sam po sebi, ne bi bio tolika senzacija, da uz to, nema ugrađen i mehanički kompresor! Drugim rečima, nakon “tretmana” od strane firme McChip-DKR, ovaj C63 AMG sada iz 6,2-litarskog V8 motora, ovaj automobil dobija čitavih 660 konjskih snaga, kao i impresivnih 750 Nm obrtnog momenta, koji putnike svakako ne ostavlja ravnodušnim!

Foto: Taxi Süd Recklingshausen

Izvor: McChip-DKR/Taxi Süd Recklingshausen

Nastavak na TopSpeed.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TopSpeed.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TopSpeed.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.