Mile Kitić obožava ovaj sport: Žena i ćerka obradovale pevača opremom za… (foto/video)

Izvor: Svet, 07.Jan.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Kitić obožava ovaj sport: Žena i ćerka obradovale pevača opremom za… (foto/video)

Mile Kitić novu godinu proveo je radno u inostranstvu. Za to vreme supuga Marta Savić i ćerka Elena Kitić kupile su mu vredan poklon.
“Poklon me je iznenadio. Volim specifične poklone, šta mi sad treba da mi kupe Mercedes? Ovo je jedna veoma interesantna stvar”, rekao je Mile, na šta je njegova supruga Marta dodala:
“Njemu je veoma teško kupiti poklon, a pošto on voli skijanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kupile smo mu skije, specijalno za njega. Elena i ja smo srećne što smo pronašle nešto što ga je obradovalo. Iako je dobio skije, ja ga ipak molim da ne ide na skijanje.”

Novogodišnji poklon ujedno je bio i rođendanski, jer je Mile prvog januara proslavio 65. rođendan.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Supruga i ćerka obradovale Mileta Kitića specijalnim iznenađenjem za 65. rođendan! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jan.2017, 01:46

Poplarni folker Mile Kitić je doček 2017. godine proveo radno, a već sutradan, 1. januara, proslavio je 65. rođendan...Po povratku kući, Mileta je sačekalo novogodišnje iznenađenje od njegovih najbližih, tačnije supruge Marte Savić i ćerke Elene Kitić, koje je ujedno bilo i rođendanski...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.