Izvor: Moto.rs, 13.Dec.2013, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Michael Schumacher testira novu Mercedes-Benz C klasu

Schumacher je ambasador Mercedes brenda i razvojni partner za Mercedes-Benz Inteligent drive. Reč je o zbirnom nazivu koji je kompanija dala svojim mrežnim sistemima za pomoć vozaču i unapređenje bezbednosti saobraćaja. Niko ne može da uvek ima 100% koncetracije, naročito u dugim periodima vožnje da u svakom momentu potpuno vlada situacijom sa vozilom ili oko vozila, kaže Schumacher. Ponekada je samo momenat nepažnje dovoljan da dođe do nezgode. Upravo...

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

13.12.2013 ::: Novu Mercedes-Benz C-Klasu testira Michael Schumacher + VIDEO

Izvor: AutoMagazin, 13.Dec.2013

Sedmostruki F1 šampion, Michael Schumacher, isprobao je novu generaciju modela Mercedes-Benz C-Klasa (W205). Nemac je u tehničkom centru Mercedesa u Sindelfingenu isprobao najnovije bezbednosne sisteme u novom sedanu srednje klase..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.