Mercedesov popust i vozač za Botasa?

Izvor: N1 televizija, 12.Dec.2016, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedesov popust i vozač za Botasa?

Čelnici Mercedesa užurbano traže naslednika Nike Rozberga, koji se povukao iz Formule 1 posle osvajanja šampionske titule, a prema nekim informacijama najbliži prelasku u nemački tim je Valteri Botas iz Vilijamsa.

Kako prenosi "BBC" šef šampionskom tima Toto Volf je se obratio Vilijamsu sa predlogom da Botas napusti pomenuti tim i bude drugi vozač u Mercedesu.

"Mercedes je nudio Vilijamsu popust do 10 miliona evra za motor ekipe, što je manje od polovine >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << originalne cene. Takoše, nemački tim nudi Vilijamsu svog rezervnog pilota Paskava Verlina u zamenu za Botasa", navodi "BBC".

Međutim, ubrzo po objavljibvanju ove vesti oglasili su se predstavnici Vilijamsa, koji tvrde da će Botas i 2017. godine voziti za njihovu ekipu.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mercedes želi Botasa, Vilijams odbio prvu ponudu

Izvor: B92, 12.Dec.2016

Ekipa Vilijamsa odbila je ponudu Mercedesa za vozača Valterija Botasa, prenosi BBC...Mercedes traži zamenu za neočekivano penzionisanog šampiona Nika Rozberga, a Finac Botas je navodno prva želja...Nemački tim je Vilijamsu ponudio Paskala Verlajna i upola jeftinije motore, ali su Britanci, uprkos...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.