Mercedes želi da zadrži svoj pakleni dvojac

Izvor: Autoportal.rs, 17.Okt.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes želi da zadrži svoj pakleni dvojac

Borba za šampionsku titulu je od nekadašnjih prijatelja napravila ozbiljne neprijatelje i uprkos velikoj tenziji između dvojice svojih vozača Mercedes želi da ih obojicu ima i naredne sezone.

Šef ekipe Mercedes, Toto Volf, izjavio je da njegova ekipa želi i naredne sezone da ima iste vozače u bolidima, Nika Rozberga i Luisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Hamiltona. To se čini lako izvodljivo obzirom da obojica vozača imaju važeće ugovore sa ovim timom i za naredu sezonu. Ali.

Jedno veliko "ali" stoji na putu želja gospodina Volfa. Samo jedan od ove dvojice vozača može na kraju sezone biti šampion. Drugi će biti poražen, drugi će biti "drugi" vozač. Ako znamo koliko veliki ego imaju obojica pilota, ostanak drugog se ne može zamisliti.

Hamilton bi mogao i u slučaju osvajanja titule da napusti tim. Ukoliko se Alonso odluči za Red Bul ekipi Meklarena će trebati vozač sa šampionskim renomeom, a oni su ujedno i tim koji može najviše da plati.

Mercedes ne može da krene u pregovore sa svojim vozačima pre kraja sezone, to je sigurno. Upravo će tada i Fernando Alonso obelodaniti svoje planove i izbor za "drugog" će biti sužen.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.