Mercedes u servise poziva 250.000 automobila širom sveta

Izvor: AutoBlog, 21.Feb.2024, 01:45

Mercedes u servise poziva 250.000 automobila širom sveta

Mercedes-Benz je pozvao vlasnike oko 250.000 vozila širom sveta da ih dovezu u servis proveru i eventualnu zamenu neodgovarajućijh delova, potvrdio je u utorak portparol nemačkog automobilskog giganta.Poziv se prvo pojavio u bazi Nemačke uprave za motorni saobraćaj (KBA), a tiče se modela AMG GT, C klase, CLE, E klase, GLC, S klase i SL, kao i e-modele EQE i EQS proizvedene 2023. i kasnije. Samo u Nemačkoj akcija obuhvata 37.000 vozila. Konkretno, pojedini osigurači ugrađeni u ta vozila mogu biti neadekvatni. Posledice mogu biti otkazivanje motora, pa čak i požar, navodi se u izveštaju KBA koji je prenela agencija DPA. Mercedes će iz predostrožnosti...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mercedes-Benz povlači 250.000 vozila širom sveta: Evo na koje se modele odnosi opoziv, menjaće besplatno delove

Izvor: Blic, 21.Feb.2024

Najavljeno je da će nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz povući oko 250.000 vozila širom sveta zbog potencijalne opasnosti od požara, javlja agencija Anadolu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.