Mercedes stiže u Makedoniju

Izvor: S media, 07.Feb.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes stiže u Makedoniju

“Pregovori sa vladom su u završnoj fazi i sa predstavnicima Mercedesa utvrđuje se mesto gde će biti otvorena fabrika”, pojasnio je Samak, prenosi skopski dnevnik “Utrinski vesnik”.

Prema njegovim rečima, u opticaju su Veles i Kavadarci, a ukupna investicija iznosiće 30 miliona evra.

Fejsbuk se useljava u automobile

Udario brat na brata (VIDEO)

“Nemačka kompanija planira da zaposli ukupno 4 000 >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << radnika, a već u jesen da počne sa specifičnom obukom da bi u proleće naredne godine startovala proizvodnja. Na početku se najavljuje zapošljavanje 400 radnika”, precizirao je Samak.

Makedonski ministar za strana ulaganja rekao je da će “Mercedes” u Makedoniji proizvoditi električnu i kablovsku instalaciju za automobile mercedesove C-klase, a da je celokupna proizvodnja namenjena izvozu.

(Capital.ba)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.