Mercedes postepeno otkriva novu S klasu

Izvor: B92, 06.Jul.2020, 18:45

Mercedes postepeno otkriva novu S klasu

Najpre će predstaviti novi multimedijalni sistem sa ogromnim ekranom osetljivim na dodir.

Mercedes će online premijeru nove S klase održati u septembru, a tokom leta će nam postepeno otkrivati detalje ovog automobila.

Prvo ćemo se u sredu 8. jula upoznati sa novim multimedijalnim sistemom i njegovim XXL ekranom osetljivim na dodir.

Mercedes se, poput kompanije Tesla, odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za "touchscreen" čije dimenzije za sada nisu obelodanjene, ali se veruje da su slične kao kod američkog proizvođača električnih automobila.To znači da će ekran nalik tabletu na centralnoj konzoli imati dijagonalu oko 17 inča.

Displej je deo novog MBUX multimedijalnog sistema koji će se ugrađivati u sledeću generaciju S klase.

Više detalja biće poznato za dva dana, a prvi uvid u izgled kokpita nove S klase mogli smo da vidimo u maju, na "špijunskim" fotografijama ovog vozila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mercedes postepeno otkriva novu S klasu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2020, 07:42

Mercedes će online premijeru nove S klase održati u septembru, a tokom ljeta će postepeno otkrivati detalje ovog automobila. Najprije će predstaviti novi multimedijalni sistem sa ogromnim ekranom osjetljivim na dodir.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.