Mercedes poslao jasnu poruku

Izvor: B92, 23.Jun.2022, 21:36

Mercedes poslao jasnu poruku

Ekipa Mercedesa u Formuli 1 sprema se da unapredi svoj bolid za VN Velike Britanije na čuvenoj stazi Silverston.

Dosta polemike se vodi ove sezone u vezi sa Mercedesom, da li su dobri, da li su loši, da li nešto kriju...

Kao i svake godine, ekipa bazirana u Engleskoj želi da se pokaže na Silverstonu narednog vikenda (3. jula) i priča se da spremaju paket unapređenja bolida.

Tehnički direktor Majk Eliot poslao je jasnu poruku Mercedesovim protivnicima:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />


"Možete da budete sigurni da ćemo se potruditi da izvučemo maksimum iz tog bolida, to gornjih granica. Spremamo novi paket za Silverston, cilj je da unapredimo brzinu, a biće tu i još nekih dodataka. Ipak, moramo da budemo realni i da kažemo da smo iza Ferarija i Red Bula u ovom momentu",
rekao je Eliot.

Očigledno je da je najavio da će Mercedes biti jači nego u dosadašnjem delu sezone i da je pokušao da pritisak prebaci na ljute rivale.

Silverston više prija Mercedesu, što Eliot takođe ističe i dodaje da je na stazi u Barseloni situacija identična, a treba imati u vidu i onaj incident od prošle godine u kome su učestvovali Maks Ferstapen i Luis Hamilton.

Bilo kako bilo, čeka nas veoma zanimljiva trka na čuvenom Silverstonu, a posebno treba obratiti pažnju na Mercedes i njihove unapređene komponente. Setimo se samo Brazila i dominacije Mercedesa i Luisa Hamiltona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.