Mercedes pokosio dve žene, jedna preminula

Izvor: S media, 05.Mar.2012, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes pokosio dve žene, jedna preminula

Jedna žena danas je poginula, a jedna je povredjena u saobraćajnoj nesreći u Rakovici, rečeno je u policiji i Hitnoj pomoći.

U Hitnoj pomoći je rečeno da su obe žene bile pešaci, na koje je naleteo isti automobil.

Preminula i treća devojka iz BMW

Pogibija sestara: Životi stali na početku

Naleteo na kolonu ministra Dačića, jedan povređen!

Žena koja je poginula imala je oko 50 godina, dodali su u Hitnoj pomoći i preciziralli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je druga žena zadobila ortopedske povrede, zbog kojih je upućena u bolnicu na Bežanijskoj kosi.

U Birou za saradnju sa medijima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) je rečeno da se nesreća dogodila oko 16.20 u Ulici Pilota Mihajla Petrovića u Rakovici i da je na ženu koja je poginula naleteo "mercedes" kraljevačkih registracija.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.