Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes otkrio nove detalje uoči premijere CLS-a

Nekoliko dana uoči zvaničnog predstavljanja treće generacije svoje kupe limuzine, Mercedes je objavio tizer video u kome otkriva dizajn prednje maske, farova, stop svjetala, kao i neke druge detalje spoljašnjosti ovog automobila.

Nakon fotografije kokpita novog CLS-a, koju je njemački proizvođač objavio prije nedjelju dana, u prilici smo da vidimo više detalja eksterijera vozila koje će svjetsku premijeru imati na predstojećem auto-salonu u Los Anđelesu:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Kako saznaje Autocar, novi CLS biće dostupan sa četvorocilindarskim benzincem sa 300 ks (220 kW) i šestocilindrašem 367 ks (270 kW). Kasnije bi se pojavila i sportska AMG verzija sa 435 ks (320 kW).

Što se tiče dizel opcija, osnovni model bio bi pogonjen četvorocilindarskim motorom sa 245 ks (180 kW), dok bi u ponudi bila i dva dizal agregata sa 6 cilindara, od kojih bi slabiji isporučivao 284 ks (209 kW), a jači 340 ks (250 kW).

(b92)
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.