Izvor: AutoBlog, 19.Jan.2013, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes ne planira model iz supermini segmenta

Izvor: B92.net Prema najnovijim informacijama koje stižu sa auto-salona u Detroitu, Mercedes ne planira model iz supermini segmenta. U nemačkoj kompaniji kažu da im se proizvodnja takvih automobila ne isplati, jer na njima nema velike zarade. U razgovoru sa novinarima na aktuelnom salonu automobila u Detroitu, izvršni direktor Mercedesa, Diter Ceče (Dieter Zetsche), potvrdio je da ta kompanija nema interes da proizvodi novi model iz takozvane A klase. "Zarade na ovakvoj vrsti vozila veoma su male, i da bi se povratio novac uložen u njihov razvoj i proizvodnju potrebno je da se prodaju u velikom broju", objašnjava Ceče. Kompletan članak na sajtu B92.net Foto:...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Mercedes ne planira supermini model

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Jan.2013

DETROIT -  U njemačkoj kompaniji kažu da im se proizvodnja takvih automobila ne isplati, jer na njima nema velike zarade.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.