Mercedes napada Ameriku

Izvor: Autoportal.rs, 28.Avg.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes napada Ameriku

Najpoznatiji nemački proizvođač automobila rešio je da proširi svoje angažovanje preko bare. Njihov plan je da napadnu ono što je prosečnom Amerikancu najvažnije.

Početkom godina kompanija "Mercedes" najavila je da će povećati svoje prisustvo u Sjedinjenim Američkim Državama. Kao mesto svog glavnog sedišta izabrali su grad Atlanta u državi Džordžija. Već se krenulo u izgradnju fabrike i poslovnih zgrada. Radovi bi trebalo da budu gotovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << za dve godine a do tada njihovi zaposleni u ovoj diviziji rade iz kancelarija koje su "raštrkane" po gradu.

Kako za postojanje njihovog novog postrojenje znali i ljudi van Džordžije Nemci su odlučili da kupe pravo na imenovanje novog stadiona NFL tima Atlanta Falcons koji bi trebalo da bude gotov za sezonu 2017/2018. Za pravo na ime Mercedes će platiti 1.22 miliona evra.

Jedan stadio u Americi već nosi ime ovog nemačkog proizvođača. U pitanju je stadio ekipe Nju Orleanst Saints, koji se zove Mercedes Superdome. Stadio u Atlanti će imati kapacitet od 83 000 mesta i biće korišćen, pored američkog fudbala, i za bejzbol utakmice.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.