Mercedes i Lufthansa udružili snage i napravili nešto brutalno!

Izvor: Prva.rs, 22.Maj.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes i Lufthansa udružili snage i napravili nešto brutalno!

Proizvod saradnje dve nemačke kompanije "Mercedes-Benz" i "Lufthansa Technik" jeste i više nego luksuzna avionska kabina, piše Mashable.
"Naš cilj je bio da ponudimo veoma zahtevnoj klijanteli takav enterijer da posle njega neće više imati šta da požele", kaže Volter Hirdt, potpredsednih Lufthanse i dodaje:

"Bilo da je koriste za privatne ili poslovne potrebe naš novi koncept odgovara svakoj prilici".

Koncept je predstavljen na Evropskoj biznis avio >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << konvenciji i egzebiciji u Ženevi ove nedelje.
Tako će vlasnici, ali i fanovi videti u ovom enterijeru dosta sličnosti sa enterijerom nove "S" klase kao što su crni paneli preko prozora na kojima se pojavljuju ekrani.

Nova Mercedesova tehnologija omogućava panelima da budu od crne do potpuno providnih!

Više fotografija pogledajte u videu:

 
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Neverovatno: Pogledajte šta se dogodi kada se udruže Mercedes i Lufthansa! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Maj.2015

Dve vodeće nemačke kompanije Mercedes Benz i Lufthansa, odlučile su da udruže svoje snage i naprave luksuzne avionske kabine u kome će uživati svi oni koji budu imali dovoljno sredstava da priušte sebi ovakav let...Njihov koncept predstavljen je na nedavno održanom n Evropskoj biznis avio konvenciji...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.