Mercedes će povući 660.000 vozila u Kini zbog curenja goriva

Izvor: B92, 05.Jul.2020, 14:45

Mercedes će povući 660.000 vozila u Kini zbog curenja goriva

Sprava između pumpe za gorivo s visokim pritiskom i cevi za gorivo sa niskim pritiskom mogla bi vremenom da oslabi i dovede do curenja goriva tokom pokretanja motora kad je hladnije vreme.

Kompanija Mercedes-Benz povući će više od 660.000 svojih vozila u Kini krajem godine zbog mogućeg curenja goriva.

Sprava između pumpe za gorivo s visokim pritiskom i cevi za gorivo sa niskim pritiskom mogla bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vremenom da oslabi i dovede do curenja goriva tokom pokretanja motora kad je hladnije vreme, kako je saopšteno.

O povlačenju tih vozila u subotu je pisala agencija Sinhua, a u pitanju je povlačenje 668.954 vozila.

To su vozila proizvedena od februara 2013. do juna 2017. godine, među kojima modeli C-class, E-class, V-class, GLK-class, CLS-class, SLC-class, GLC SUV i VS20 VITO.

Većina vozila proizvedena je u kineskim fabrikama Mecerdes-Benza, a oko 36.000 je uvezeno u Kinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.