Mercedes GT S sa crvenim Forgiato točkovima

Izvor: Autoportal.rs, 04.Jul.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes "GT S" sa crvenim "Forgiato" točkovima

Ovo je automobil o kojem je sve već rečeno, napisano, viđeno. Zato se tjuneri nisu trudili da izmene pola automobila već su se koncentrisali na jasan deo - točkove.

"Forgiato" tjuner je nedavno predstavio Mercedes AMG "GT S" koji je dobio njihove specijalne točkove sa crvenim felnama. Naravno i fabrički točkovi nisu bili uopšte loši ali ova priča je sasvim druga stvar.

U pitanju su "Forgiato Kato-1-ELC" točkovi koji su dobili "jabuka" crvenu boju koja se sjajno slaže sa srebrnom bojom automobila. Pomenuta crvena je toliko jarka da vam trebaju naočare za sunce kako bi gledali u felne.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.