Mercedes GLE za 2019. (VIDEO)

Izvor: B92, 07.Maj.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes GLE za 2019. (VIDEO)

Nova generacija Mercedesovog SUV modela snimljena je tokom test vožnje sa minimalnom kamuflažom.

Nemački proizvođač krenuo je u obnovu familije SUV i terenskih vozila. Posle nove G klase, koja je predstavljena početkom 2018, uskoro stižu nove generacije modela GLA, GLE i GLS, dok je u pripremi restilizacija aktuelnog GLC. Osim toga, Mercedes je najavio i potpuno novi kompaktni krosover/SUV model, koji će najverovatnije imati oznaku GLB.

Sudeći na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osnovu video snimka, na kome je prikazan delimično maskiran pretprodukcijski automobil, novi GLE je gotovo spreman za premijeru.

Na testnom vozilu su “kamuflirani” prednji i zadnji deo, ali se nazire dizajn farova i stop svetala. Nova, četvrta generacija modela koji je nakad nosio oznaku ML, a po novoj nomenklaturi GLE, izgleda sportskije od aktuelne verzije.

Mercedes za sada drži u tajnosti tehničke detalje i konačan izgled vozila, a više informacija biće poznato u mesecima koji su pred nama s obzirom da će GLE za 2019. najverovatnije imati svetsku premijeru na sajmu automobila u Parizu, početkom oktobra.

U tom slučaju, online prezentacija bi se dogodila tokom leta.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.