Mercedes GLE Coupe verzija predstavljena pre održavanja NAIAS događaja

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes GLE Coupe verzija predstavljena pre održavanja NAIAS događaja

Prve fotografije Mercedes GLE Coupe modela pojavile su se na internetu, dok se zvanično predstavljanje očekuje u toku održavanja NAIAS događaja.

Najavljena Concept SUV Coupe modelom, proizvodna verzija moći će da se pohvali istaknutom prednjom maskom i prednjim svetlima inspirisanim dizajnom prednjih svetala S klase.

Veće izmene izvršene su oko A stuba budući da GLE Coupe odlikuje dinamična linija krova kao i istaknuti zadnji kraj.

Enterijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << je u velikoj meri prenešen iz M klase ali je vidljiv novi točak upravljača, dodatne ukrasne komponente izrađene od drveta kao i samostalni COMAND zabavno-informativni sistem.

Linija motora nije poznata ali pretpostavka je da će u ponudi biti veliki broj različitih varijanti, uključujući GLE 350d sa 258ks i 620Nm, GLE 400 4MATIC sa 333ks i 480Nm i GLE 450 AMG Sport sa 367ks i 520Nm, između ostalih.

GLE 63 AMG Coupe na tržište stiže u toku narednog leta, odlikovaće ga twin-turbo 5.5L V8 motor koji razvija najmanje 525ks izlazne snage i 700Nm obrtni moment.

foto © Mercedes-Benz
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.