Mercedes GLA 200 d na testu Auto magazina

Izvor: AutoBlog, 02.Dec.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes GLA 200 d na testu Auto magazina

Jesenje boje i pogon na sva četiri točka pravi su odgovor Mercedesa na aktuelno godišnje doba. Iako najmanji među sedam SUV modela u gami, GLA je dostojan trokrake zvezde koju nosi Mnogo je parametara kojima se današnji kupci vode prilikom nabavke novog automobila. U zavisnosti od platežne moći, ličnog afiniteta, imidža i potreba bira se i auto. Čak su i najkonzervativnije i najprestižnije marke morale da se prilagode trendovima i sve raznovrsnijim željama klijenata. Mercedes je uspeo da zadrži konzervativnost i otmenost a da istovremeno privuče kupce kojima je bitan lajfstajl momenat. Pravi primer za to je najmanji SUV u gami – Mercedes GLA. Kompletan članak...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Auto test: Mercedes GLA 200 d

Izvor: B92, 03.Dec.2018, 10:07

Jesenje boje i pogon na sva četiri točka pravi su odgovor Mercedesa na aktuelno godišnje doba. Iako najmanji od svih SUV modela u gami, GLA je dostojan trokrake zvezde koju nosi.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.