Mercedes G klase, koža i samo koža

Izvor: Autoportal.rs, 18.Avg.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes "G klase", koža i samo koža

Tjuneri se kod savremenih modela uglavnom fokusiraju na spoljašnjem izgledu, povećavaju se branici, stavljaju se spojleri, ogromni točkvi. Evo jednog Nemca iz '90-ih u kojem se uživa "iznutra".

Poljska kompanije "Carlex Design" izdvojila se kao specijalista za enterijer kada je polja tjuninga u pitanju. Ovoga puta njihov "subjetak" bio je Mercedes "G" klase, i to model iz 1990.

Klasična primerak "G" klase iz '90-ih u kabini ovog modela dominira >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << plastika. Naravno, to po današnjim standardima nikako nije prihvatljivo pa su Poljaci rešili da kabinu preplave kožom.

Posao je toliko dobro odrađen da postavka izgleda kao da je koža bila deo standardne opreme. Odlučili su se za boje braon i crnu koje se odlično kombinuju uz robustan izgled automobila.

Braon boja se stapa sa drvenim detaljima koji je u izobilju na centralnoj konzoli i instrument-tabli. Specijalna koža, u braon boji naravno, upotrebljena je za trokraki volan.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.