Mercedes EQS gubi čak polovinu vrednosti nakon godinu dana

Izvor: AutoBlog, 03.Apr.2024, 20:14

Mercedes EQS gubi čak polovinu vrednosti nakon godinu dana

Prilikom kupovine automobila većina kupaca u obzir uzima važne detalje poput pouzdanosti, bezbednosti, dizajna ili snage motora. Međutim, postoje i kupci koji razmišljaju o vrednosti koju će automobil imati nakon nekoliko godina u slučaju prodaje, i o tome koliko će novca dobiti za polovnjak kako bi povratili deo ulaganja.Nije tajna da novim automobilima pada vrednost nakon što izađu iz prodajnog salona, a prema studiji iSeeCars, očigledno je da se radi o ogromnim iznosima. Na vrhu neslavne liste u Americi je Mercedes EQS koji gubi neverovatnih 48,7 posto svoje prosečne cene nakon samo godinu dana! Radi se o iznosu, odnosno gubitku od 65.143 dolara. To nije jedino električno vozilo na listi automobila koji najbrže gube vrednost, navodi...
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Pogledajte koji aumobil je šampion u gubitku vrijednosti

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2024

Prilikom kupovine automobila većina kupaca u obzir uzima važne detalje poput pouzdanosti, sigurnosti, dizajna ili snage motora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.