Mercedes E-klase kabriolet

Izvor: Domino Magazin, 30.Dec.2009, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes E-klase kabriolet

"Jedan od najtiših četvoroseda kabrioleta"

Dugo čekani kabrio-četvorosed biće prikazan na Sajmu automobila u Detroitu sledećeg meseca. Cena bi trebalo da bude oko 32,000 funti (36,000 eura), a proizvođač se posebno ponosi Airscarf i Aircap sistemima, koji omogućavaju ugodnu i udobnu vožnju i pri otvorenom krovu. Aircap sistem pravi "more toplog vazduha", što vazdušne struje potiskuje iznad glava putnika i povećava vazdušni pritisak u automobilu. To rezultira manjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << bukom u kolima, omogućavajući normalan razgovor i slušanje muzike.

Postoji izbor više motora za novi Mercedesov kabriolet - od 170 do 231 konjske snage (dizel motori), odnosno od 184 do 292 konjske snage za benzinske motore. U Mercedesu tvrde da je ovo jedan od automobila sa najtišom unutrašnjošću, kada je reč o četvorosedima sa fabričkim krovom. Prodaja bi trebalo da počne u martu sledeće godine.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.