Mercedes-Benz otvorio prvi salon za prodaju isključivo električnih automobila

Izvor: AutoBlog, 08.Dec.2022, 10:33

Mercedes-Benz otvorio prvi salon za prodaju isključivo električnih automobila

Kompanija Mercedes-Benz je otvorila prvi salon koji prodaje samo električne automobile, ali se ne nalazi u Nemačkoj.Salon Mercedes EQ Yokohama smešten je u gradu Yokohama u japanskoj prefekturi Kanagawa južno od Tokija. Objekat površine 1.221 kvadratni metar prodaje pet Mercedesovih EQ modela, odnosno postojeće EQ modele uključujući Mercedes EQS. U salonu može da bude istovremeno izloženo do sedam vozila, a moguće je obaviti test vožnju. Tu je i lokacija za dostavu vozila, kao i tri CHAdeMO punjača te radionica za servisiranje. Osim stanica za punjenje električnih vozila, salon poseduje i V2H opremu koja pokazuje suštinu načina života s električnim automobilima....

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Mercedes-Benz otvorio prvi salon za prodaju isključivo el. auta

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2022

Kompanija Mercedes-Benz je otvorila prvi salon koji prodaje samo i isključivo električne automobile, ali se ne nalazi u Njemačkoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.