Mercedes AMG-GT je zvezda reklame koju je kompanija spremila za Super Bowl

Izvor: Moto.rs, 28.Jan.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes AMG-GT je zvezda reklame koju je kompanija spremila za Super Bowl

Mercedes je konačno zvaničnim putem predstavio svoju 60 sekundi dugu reklamu koju će emitovati tokom ovogodišnje Super Bowl utakmice američkog fudbala. Klip prikazuje šumske životinje koje se pripremaju za trku.

Dok zec počinje da trči svom brzinom, kornjača naravno ne može da ga prati. Kornjača zatim nailazi na fabriku u kojoj se proizvodi Mercedes-AMG GT model i kreće u poteru za zekom u ovom vozilu. Naravno, ne treba reći da je kornjača uspela da pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << zeca zahvaljujući Mercedesovom vozilu. Podsećamo, Mercedes AMG GT poseduje twin turbo V8 motor zapremine 4.0L koji razvija 510ks snage i 650Nm obrtnog momenta.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Faceliftovani 2015 Infiniti Q70 model stiže na evropsko tlo

Izvor: Moto.rs, 29.Jan.2015, 11:01

Obzirom da faceliftovana verzija modela Infiniti Q70 stiže u evropska dilerska predstavništva krajem ovog meseca, kompanija je izdala novu seriju oficijelnih fotografija ovog modela koje prikazuju detaljno pomenuti model...Kao što je najavljeno ranije cena ovog modela će biti 43.705 evra za Q70 Premium...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.