MOŽE BITI GREŠKA Misterija i dalje traje: Ko je zapalio automobil cvećarki na Zvezdari?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 11:45

"MOŽE BITI GREŠKA" Misterija i dalje traje: Ko je zapalio automobil cvećarki na Zvezdari?

Nakon eksplozije je usledio požar u kome je upotpunosti izgoreo Mercedes GLE vlasnice L. R. (50), koja drži cvećaru.

Dan nakon što je izgoreo automobil u ulici Kulina Bana na Zvezdari, ostaci izgorelog mercedesa i dalje nisu sklonjeni.

Da podsetimo, juče oko 3 sata ujutru je došlo do eksplozije u ulici Kulina Bana na Zvezdari.

Nakon eksplozije je usledio požar u kome je upotpunosti izgoreo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mercedes GLE vlasnice L. R. (50), koja drži cvećaru.

- Iskreno ja nisam ni čula kada je puklo, zaspala sam neposredno pred ekploziju. Ovde sam već dugo godina i poznajem L. R. Nikada nisam imala problem sa njom, znam da je žena starosedeoc u ulici. Znam da je razvedena i ne znam u kakvim je odnosima sa suprugom, ali ja ih nikada nisam ni videla ni čula kako se svađaju. Znam da je on valjda neki sitni investitor, da radi sa zgradama, to je to. Ne znam zašto bi neko ovo njoj uradio, verovatno je greška. Žena ima samo tu cvećaru i dobro joj ide, ali ne znam zašto bi to ikome smetalo - rekla je komšinica L. R.

Niko od komšija ne zna zašto bi neko njoj zapalio auto, a pojedini čak nisu ni znali da je do eksplozije došlo. Vlasnicu nismo zatekli ni u cvećari koju drži, a zaposleni nisu želeli ništa da komentarišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.