MERCEDES NASTAVLJA DOMINACIJU: Hamilton ponovo prvi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 18:40

MERCEDES NASTAVLJA DOMINACIJU: Hamilton ponovo prvi!

Britanac se naoštrio.

Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži i na drugom treningu pred Veliku nagradu Austrije. Poput prvog, višestruki šampion je i na drugom treningu ostvario najbrži krug. Ovoga puta u vremenu od 1:04.304.

I sad je odmah iza njega bio timski kolega Valteri Botas, sa zaostatkom od 0.197 sekunde.

Serhio Peres iz Rejsing pointa zauzeo je treće mesto sa +0.641 za liderom, dok se Sebastijan Fetel u Ferariju našao na četvrtoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (+0.675).

Peti je bio Danijel Rikardo, šesti Lando Noris, sedmi Lens Strol, osmi Maks Ferstapen, deveti Šarl Lekler, a prvih deset kompletirao je Karlos Sains.

🏁 FP2 = Done 🏁

TOP 10

Hamilton

Bottas

Perez

Vettel

Ricciardo

Norris

Stroll

Verstappen

Leclerc

Sainz#AustrianGP 🇦🇹 #F1 pic.twitter.com/Rat6xZYMiz

— Formula 1 (@F1) July 3, 2020

U subotu je na programu treći trening od 11:55, zatim slede kvalifikacije u 14:55, dok je trka zakazana za nedelju od 15 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.