MERCEDES DOMINIRAO I NA DRUGOM TRENINGU: Hamilton leteo Katalunjom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 17:41

MERCEDES DOMINIRAO I NA DRUGOM TRENINGU: Hamilton leteo Katalunjom (FOTO)

Trka se vozi u nedelju od 15.10.

Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži na drugom nezvaničnom treningui za Veliku nagradu Španije koja će se voziti u nedelju na stazi Katalunja.

Britanac je tako zaokružio dobar dan za Mercedes pošto je Valteri Botas bio najbrži na prvom treningu. Hamilton je postavio vreme kruga 1:18,170 minuta, za nešto više od desetinke brež od Botasa, dok je treće vreme imao Šarl Lekler u Ferariju.

FP2 CLASSIFICATION >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 👀#SpanishGP 🇪🇸 #F1 pic.twitter.com/2Njb6vRUvw

— Formula 1 (@F1) May 7, 2021

Crnogorska „derbi serija“ u polufinalu ABA lige preselila se u Bar, gde večeras (21.00) Mornar dočekuje Budućnost koja ima prednost od 1:0. Kvota na pobedu Mornara je 1,80, dok pobeda Podgoričana plaća 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mornar - Budućnost.

Esteban Okon i Fernando Alonso iz Alpine su imali četvrto i peto vreme ispred vozača Alfa Taurija, Pjera Gaslija i Jukija Cunode. Karlos Sainc u drugom Ferariju imao je tek osmo vreme, a deveto i 10. postavili su vozači Red Bula Maks Ferštapen i Serhio Perez.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.